Vidar!

Igår natt blev jag klar med en virkad luftballong beställning.





Till salu!

Tyvärr så var inte ugglemarknaden i kväggeshyttan speciellt eftertraktad!
Det hade varit många tanter som varit fram och nypt i mina små ugglor och tyckt att de var väldigt fina. Men tyvärr var deras barbarn för gamla för dessa.
Jonny och sara köpte iaf rugg ugglan!
Resten kommer nog så småningom ut på försäljning på tradera eller nån kanske vill köpa dem som är här inne och kikar ibland? Bara att mejla då [email protected]





barnvagnsmobil ugglor

De andra 2 ugglorna som ska flyga till marknaden! Elin blev ledsen när jag packade ner alla ugglorna som hängt i taklampan. Det blir hon varje gång hon märker att jag är på väg att skicka iväg en uggla. Nu är alla ugglorna lämnade. Vi får se om jag får nån såld imorgon.







Elin hjärta ugglor!

Elin älskar verkligen de få gångerna hon får leka med mina ugglor! Oftast har jag ju redan en köpare på dem och vill inte att hon ska förstöra dem. (hon älskar att stoppa saker i allt,speciellt min kaffekopp). Ikväll har jag gjort ytterligare en uggla klar som ska få åka med på marknaden. Är faktiskt lite nervös. Tänk om ingen vill köpa mina ugglor? Jag kommer bli besviken då. Som tur är så ska jag inte själv stå och sälja. Måste ha allt klart till på fredag kväll.






4st ugglor klara som ska flyga till marknaden!

Hoppas att någon mamma eller pappa för den delen vill pynta sin barnvagn med nån av mina ugglor. Jag ska försöka knåpa ihop 6-8ugglor som kompisen mamma får ta med sig till marknaden och sälja. Hoppas även på att få i hopp 1-2luftballonger med ugglor. De tar dock väldigt lång tid att göra.
Får jag ugglor tillbaka så slänger jag ut dem på tradera eller försöker sälja dem via bloggen.
Alla dessa ugglor har skallror i sig.




camouflage/grön



Lila/röd




Grön/rosa

virkad uggla



"ruggugglan" Grå/vinröd.

Lagerhaus!

Hittat så fina koppar på Lagerhaus.

99:- fyra koppar
Det gick inte att kopiera bilden på själva trädet.

Ljuslykta 69:-

ljuslykta 39:-

Uggle kroppar!

Har massa uggle kroppar liggandes. Dessa ska jag försöka omvandla till ugglor och sedan ska en kompis mamma ta med sig dessa och sälja på en marknad. Eftersom jag aldrig följer nåt mönster utan gör lite som jag tycker så blir alla olika.

Garner!

Min lillasyster har varit hemma hos mig och hjälpt (tvingat) mig att rensa upp bland mina garner. För att får ordning och reda och för att få mig inspirerad att blogga oftare.


Har en del...

Vitt

orange/gul

Lila

Rosa/Cerise

camouflage

Grön

Special

Blå/turkos

Brun

Röd
Tyvärr ville inte grå/beige fotot laddas upp. Har en hel del garner i dessa färger oxå.

Linnéa!

Har fått en beställning på en luftballong!





RSS 2.0